Hei!


Så hyggelig at du har tatt turen inn hit i mitt lille bildeunivers.

Jeg heter Monica. Jeg er en lidenskapelig fotograf som i 2015 kunne stolt feire en bestått Bachelor i Fine Art Photography ved University of The Arts London.


Er i dag bosatt i Drøbak sammen med min mann og mine to hunder.

I tillegg til å gjøre egne bilder, er jeg en portrett og bryllupsfotograf.Trenger du en fotograf til livets små eller store begivenheter?

Jeg møter deg veldig gjerne til en uforpliktende kaffe. Jeg spanderer!

 


“Jeg og Morten ville takke dere
for at dere har hvert helt fantastiske. Alt du hjalp til med ekstra for meg, med sløyfer og smykker og ikke minst ditt vakre og rolige vesen. Det samme med Morten som har skrytet av Åge. Som ble med på alt det rare. Hjalp til med slipsknuter m.m. Vi kunne ikke ha drømt om noen bedre mennesker. Dere er flotte sammen. Er det noe som topper listen over hva jeg ikke angrer på,så står dere øverst. Tusen hjertelig takk.”

“"Jeg er utrolig godt fornøyd med bildene, Monica er både flink og veldig behagelig å jobbe med. Hun evner å skape trygghet og tillit, samt veileder på en behagelig måte. Og sluttproduktet viser at hun får fram det beste i meg"”

“Vi valgte Monica til å dokumentere vår bryllupsdag. Og vi kunne ikke vært mer fornøyd med valget!
En ting er at tjenestene, forarbeidet og resultatet er så gjennomsyret av kvalitet, ned til hver minste lille detalj, men det viktigste er hvordan hennes tilstedeværelse gjennom dagen fikk oss til å føle oss. Vi var så trygge på at hun hadde full kontroll, at vi hadde senkede skuldre hele dagen og kunne bare kose oss og nyte.
Hennes behagelige vesen, kombinert med den profesjonaliteten.”

“Vi er veldig glade for at vi valgte Monica som fotograf i vårt bryllup. Både før, under og etter bryllupet hadde vi god dialog. Kjærestefotograferingen i forkant av bryllupet var en fin måte å bli kjent med henne på og hvordan det er å stå foran kamera. Vi opplevde henne som veldig behagelig og det var hyggelig å ha henne med på dagen vår. Vi ble veldig fornøyde med bildene og albumet vi fikk ble prikken over i-en.”