Bryllup

Informasjon og pris
Den store dagen med så mange verdifulle øyeblikk


Jeg vil at vi sammen skal ha det gøy og at dere føler dere trygg og ivaretatt, slik at deres personlighet skinner gjennom. Jeg elsker å fotografere de små øyeblikk, både de morsomme og de mer emosjonelle. Denne dagen går så fort og det er så mange øyeblikk som farer forbi uten at dere for de med dere - men jeg fanger de for dere, for evigt.

Jeg jobber alltid med en assistentfotograf slik at vi får fotografert både brudens og brudgommens start på dagen og vi kan observere og dokumentere dagen fra flere vinkler.Gå inn under 'om fotografen' og send meg en mail - la oss ta et uforpliktende møte. Jeg spanderer kaffe!
Hva får jeg og hva koster det? • Vi møtes for en samtale hvor vi blir bedre kjent. Det er viktig at dere føler at kjemien stemmer. Her vil dere få en kontrakt som dere får med dere hjem til gjennomlesning før evt signering. Denne samtalen er helt uforpliktende


 • Tilbud om en kjæreste/forlovelsesfotografering. Disse bildene er fine til innbydelser og bordkort. Dette er også en fin måte å øve litt på å bli fotografert før den store dagen. Dette planlegger vi i god tid før bryllupet.


 • Vi har jevnlig kontakt frem til bryllupet, hvor vi går gjennom detaljer og planlegger dagen på best måte. Jeg vil også kunne bistå dere med råd og veiledning med en del praktisk rundt den store dagen.


 • Jeg deler få utvalgte bilder på min nettside for å la denne dagen være mest mulig deres til å dele med familie og venner. • Fotografering :
 1. Brud og brudgom gjør seg klar
 2. Transport til kirke/seremoni
 3. Vielse
 4. Offisielle brudebilder på utvalgt lokasjon
 5. Familie
 6. Mottagelse og fest


 • Inntil 2+12 timers fotografering
 • Etter 2 uker får dere tilsendt en link med et slideshow (- dette kan dere kjøpe i HD til evig eie senere dersom dere ønsker det.)
 • Bildene på USB inkl et 10 siders fotoalbum str. 15x15 cm.(til en verdi på 5000,-) Her er det mulig å oppgradere både antall sider og størrelse på album.


Pris:

28 000,-


Fotoalbum

Ønskes et større album en det som ligger i avtalen som vist her, kan det bestilles. Dette er nærmere forklart i kontrakten.